Tractaments corporals estètics per reduir volum

Tractaments corporals estetics

Tractaments corporals estètics per reduir volum

Tractaments corporals per estar genial a la primavera

La primavera és l’època de l’any de la renovació, el renéixer i per què no dir-ho, de posar-se genial de cara a lluir bellesa natural a l’estiu. Però, com en el conte de la cigala i la formiga, cal treballar dur ara per arribar estupendament a la primavera i l’estiu. Per això i perquè ens encanta que et trobis bé amb tu mateixa i atractiva, et presentem els tractaments corporals que realitzem a Centre Mèdic Sant Martí.

 

Mesoteràpia corporal

La mesoteràpia corporal és un tractament de bellesa eficaç per reduir volum i modelar la figura. El tractament consta d’injeccions de concentrats d’antioxidants, àcid hialurònic i vitamines. Les puncions es localitzen a les zones on es vol reduir el greix corporal.

Es pot aplicar en nombroses zones del cos sent les més habituals: cuixes, glutis i abdomen. La mesoteràpia és un tractament molt eficaç contra la cel·lulitis, mitjançant les microinjeccions s’aconsegueix reduir greix, s’activa el sistema circulatori i es millora el to epidèrmic, ja que la pell s’hidrata profundament i genera col·lagen, aconseguint un aspecte brillant i radiant.

mesoterapia

Malgrat que és un tractament amb puncions, pot generar una mica d’incomoditat però no és gairebé dolorós, ja que l’agulla que s’utilitza és molt fina i els terapeutes són molt curosos.

 

Cavitació

La cavitació és un tractament estètic no quirúrgic, basat en l’ús d’ultrasons de baixa freqüència. Els ultrasons s’apliquen en les zones on es vol modelar la figura i focalitzant la calor, fan que les cèl·lules adiposes es dissolguin; el greix dissolt s’elimina de l’organisme mitjançant el sistema limfàtic i l’orina.

El tractament amb ultrasons és molt eficaç per al tractament de la cel·lulitis, ja que es millora la circulació sanguínia, s’eliminen toxines i la pell es torna més elàstica i tonificada. Els resultats són visibles des de les primeres sessions, amb l’avantatge que a més és una tècnica no invasiva.

Les sessions de cavitació duren uns 40 minuts i es treballen les zones on es vol reduir cel·lulitis i / o volum. Per augmentar el seu efecte i evitar la reabsorció de les cèl·lules grasses, és recomanable combinar-ho amb altres tècniques com: drenatge limfàtic, massatge o pressoteràpia.

 

Radiofreqüència corporal

El tractament estètic amb radiofreqüència consisteix en l’aplicació d’ones electromagnètiques en punts localitzats, amb la finalitat d’augmentar la temperatura de les cèl·lules a nivells interns de la pell. Mitjançant el magnetisme es genera calor i s’estimula el metabolisme de les cèl·lules, fent que es regeneri el col·lagen, s’activi la circulació sanguínia i la pell adquireixi millor to, lluint un aspecte més jove i radiant.

Com que és un tractament no invasiu, no es necessita cap tipus de recuperació i no sentiràs cap tipus de molèstia

Pressoteràpia

La pressoteràpia és una tècnica de medicina estètica que consisteix en l’aplicació de pressió sobre diferents zones del cos a tractar. El tractament es fa mitjançant un dispositiu similar a un sac de dormir, on s’introdueix el pacient, i que consta d’unes càmeres d’aire que es van inflant i desinflant.

Mitjançant la compressió i descompressió de les càmeres d’aire s’aconsegueix una estimulació contínua del sistema limfàtic i del sistema sanguini, obtenint resultats visibles des de les primeres sessions.

presoterapia

La pressoteràpia és eficaç per tractar la retenció de líquids i la cel·lulitis edematosa i està especialment indicada per a l’ús combinat amb mesoteràpia o tractament amb radiofreqüència.

 

Massatges

El massatge és la tècnica complementària ideal per a tot tipus de tractaments reafirmants per modelar la figura. El massatge pot ser general o focalitzat en aquelles zones on hi ha més greix acumulat, podent realitzar un massatge intens per estovar-la i reactivar el metabolisme local i la circulació sanguínia.

D’altra banda, el massatge pot tenir un efecte drenant, ajudant a l’eliminació de toxines mitjançant l’estimulació del sistema limfàtic, assegurant així que les cèl·lules grasses no són reabsorbides per l’organisme.

 

Estimulació muscular

L’electroestimulació muscular és una tècnica que utilitza el corrent elèctric per causar contraccions musculars, simulant un entrenament d’alta intensitat. Mitjançant l’electroestimulació es treballa l’exercitació dels músculs de les zones que volem tonificar, col·laborant així en la lluita contra la flacciditat i els teixits adiposos

L’electroestimulació muscular és una tècnica que va sorgir per a l’entrenament d’alta intensitat i el tractament de lesions i la seva recuperació, però que a causa de la seva gran efectivitat, també ha passat a utilitzar-se per a la millora del to muscular en els tractaments estètics.

Com pots veure, tenim molts recursos per aconseguir que afrontis la primavera com una bella papallona. Consulta’ns i et nostres terapeutes professionals et recomanaran quins són els millors tractaments per reduir la cel·lulitis i modelar la teva figura.

 

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button