Pack anticel·lulític

Pack anticel·lulític

Crema  i stick anticel.lulítics que combaten  eficaçment la cel·lulitis i millorant la pell de taronja i  remodelant la silueta. Ideal per a tot tipus de pells

Stick anticel·lulític

Stick refrescant de textura agradable i suau aroma que tracta eficaçment la cel·lulitis més rebel i incrustada. Gràcies al seu còmode format en barra permet una aplicació ràpida i precisa de ràpida absorció sense necessitat de massatge (s’aplica mitjançant suaus maniobres circulars a la zona a tractar).

Aquest Stick està formulat amb:
Renalip, un complex elaborat a partir de quatre ingredients d’origen vegetal, Astràgal, Brusco, Llimona i Vara d’Or, que permeten una disminució de el teixit adipós, una reducció de la inflor i una millora de l’flux sanguini.
Cafeína: Acció lipolítica. Ajuda a potenciar l’absorció de la resta d’actius i estimula el metabolisme cel·lular.
Mentol: Acció antisèptica, analgèsica local i antiinflamatòria. Acció efecte fred.

Crema anticel.lulítica intensiva

Crema que combat activament la cel·lulitis i remodela la silueta. Estimula la metabolització dels greixos acumulats.

Aplicar una petita quantitat en les zones afectades fins a la seva total absorció. Preferiblement aplicar 2 vegades a el dia.

Entre els seus principals actius destaca Lipout, un actiu que estimula el pas d’adipòcits acumuladors de greixos a adipòcits que cremen greixos. Aquest procés es denomina Determinació de la marronización dels adipòcits, que genera un augment de la Termogènesi.
Els altres actius de l’producte són:
– Cafeïna: Un dels ingredients anticel·lulítics per excel·lència. Actua mitjançant dos mecanismes diferents contra la cel·lulitis: Impedint la formació de cúmuls grassos, ja que inhibeix la lipoproteïna-lipasa, enzim responsable de la seva formación.Induce l’acumulació de l’AMPc, de manera que estimula l’eliminació del greix retinguda. En sinergia amb el Algisium, constitueixen el tractament ideal per a modelar la silueta.
– Algisium C té diverses activitats:
– Hidratació: Per la seva estructura química, gràcies a les molècules de silici i d’àcid manurónico té una elevada capacitat de retenció d’aigua.
– Activitat lipolítica: Optimitza la hidròlisi dels triglicèrids, mitjançant l’estimulació d’un enzim anomenat adenil-ciclasa, de manera que es produeix un alliberament de greix dels adipòcits.
– Doble activitat reafirmant: Amb el temps, el col·lagen es insolubiliza, l’elastina desapareix i es creen reticulaciones entre les macromolècules, provocant una disminució en la tonicitat i elasticitat de el teixit conjuntiu. Simultàniament, el metabolisme dels fibroblasts disminueix.
– Vitamina E: molt utilitzada en cosmètica per les seves propietats anti radicals lliures i antioxidants. Per la seva capacitat de retenció d’aigua, és una molècula molt hidratant. També manté la integritat de el teixit conjuntiu, protegint el col·lagen i l’elastina de danys degeneratius. Optimitza l’ús d’oxigen en els teixits, de manera que el funcionament cel·lular millora.
La combinació de tots els principis actius dóna com a resultat: Una pell hidratada. Un cos més ferm amb la pell més tonificada i elàstica. Disminució de volum, per la mobilització dels líquids retinguts i l’eliminació de greix. Minimitza l’aparença de el teixit encoixinat típic de la cel·lulitis. Acabat suau i setinat.

Contacte

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button