Tractament amb àcid hialurònic del solc nasogenià

Tractament amb àcid hialurònic del solc nasogenià

Les arrugues del solc nasogenià són les arrugues estàtiques que es troben als dos costats de la cara on acaba la comisura dels llavis. Aquestes arrugues es fan més notories amb l’edat degut a la relaxació del teixit, la pèrdua d’elasticitat i hidratació de la pell.

El millor tractament per eliminar aquestes arrugues que formen el solc nasogenià és el farciment amb àcid hialurònic.

Si tens arrugues al solc nasogenià contacta amb nosaltres i t’ajudarem. Al Centre Mèdic Sant Martí, tenim un gran equip format per professionals experts en l’aplicació de l’àcid hialurònic.

ÀCID HIALURÒNIC A TERRASSA. QUÈ ÉS I PER A QUÈ S’UTILITZA?

El tractament amb àcid hialurònic d’origen no animal està indicat per prevenir i tractar els canvis a la pell degut a l’envelliment cutàni.

Les zones que es tracten mes habitualment amb l’àcid hialurònic són el solc nasogenià tot i que tambè es solen tractar les arrugues peribucals (de damunt del llavi superior) i també per donar volum al llavi

APLICACIÓ DE l’ÀCID HIALURÒNIC A TERRASSA.

La seva aplicació es fa a partir d’una tècnica mèdica pràcticament indolora, no quirúrgica, que consisteix en la infiltració, mitjançant una agulla extra fina, de l’àcid hialurònic. En persones més sensibles es pot utilitzar algún anestèsic tòpic local.

Els efectes de l’àcid hialurònic són immediats tot i que el resultat definitiu es veurà als 15 dies (  un cop ha baixat la inflamació) i tenen una durada aproximada d’entre sis a dotze mesos. Passat aquest període es podrà administrar una nova dosi.

Cal tenir en compte que pot aparèixer una lleu inflamació , eritema o fins i tot algún petit hematoma (que desapareixerà als pocs dies de l’aplicació) Es pot aplicar, després d’unes hores del tractament, maquillatge si es necessari.

Després de l’aplicació del tractament a la zona, es pot reprendre l’activitat amb tota normalitat només caldrà evitar l’exercici intens , les saunes i la piscina les primeres 48h.

Confia en els professionals del Centre Mèdic Sant Martí a Terrassa, per tal d’aconseguir un tractament eficaç, còmode i segur.

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button