Toxina Botulínica (Botox ®)

Tractament de Botox a Terrassa

Que el pas del temps es deixi veure en la teva experiència, no en les teves arrugues…

Si tens arrugues d’expressió i les vols atenuar, contacta amb nosaltres i t’ajudarem. Al Centre Mèdic Sant Martí, tenim un gran equip format per professionals experts en l’aplicació de Botox.

Botox a Terrassa. Què és i per a què s’utilitza?

El Botox és conegut també amb el nom de toxina botulínica, una neurotoxina elaborada per una bactèria denominada Clostridium botulinum. Aquesta bactèria té la capacitat de produir paràlisi muscular.

S’utilitza en el tractament de diverses malalties neurològiques com migranyes, estrabisme, o àlgies vertebrals, entre d’altres. La seva aplicació també és indicada per al tractament de l’hiperdrosi o excés de sudoració a les aixelles, mans o peus. En aquest cas, s’aconsegueix la disminució de l’activitat de les glàndules sudorípares, reduint-se considerablement la producció de suor en aquesta zona.

El Botox és especialment conegut per al tractament estètic de les arrugues facials d’expressió (al front, entrecella i contorn d’ulls). Després d’un tractament, la teva pell serà més llisa, es suavitzaran les arrugues i es reduiran notablement les senyals dels pas del temps al teu rostre.

L’efecte que produeix sobre les arrugues va ser descobert per casualitat als Estats Units, quan diversos oftalmòlegs tractaven pacients amb problemes oculars i alguns neuròlegs ho aplicaven als espasmes facials. Va ser a partir d’aquí quan van observar que quan tractaven el múscul, les arrugues es reduïen de forma considerable.

Aplicació de Botox a Terrassa. Centre Mèdic Sant Martí

La seva aplicació es fa a partir d’una tècnica mèdica pràcticament indolora, no quirúrgica, que consisteix en la infiltració, mitjançant una agulla extra fina, de la toxina botulínica. Aquesta infiltració es farà en les línies d’expressió més marcades, produint la relaxació i la inhibició del moviment en la musculatura tractada. Generalment s’aplica al front, a l’entrecella i la zona de contorn d’ulls.

Els efectes del Botox són immediats i tenen una durada aproximada d’entre cinc i sis mesos. Passat aquest període es podrà administrar una nova dosi. No té masses contraindicacions i rarament produeix efectes adversos o nocius. Cal tenir en compte que pot aparèixer una lleu inflamació (que desapareixerà a la poca estona)

Confia en els professionals del Centre Mèdic Sant Martí a Terrassa, per tal d’aconseguir un tractament eficaç, còmode i segur.

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button