RF + Mesoteràpia Virtual

Radiofreqüència més Mesoteràpia Virtual

Les arrugues facials i la flaccidesa formen part dels signes de l’envelliment propi de la pell. Si vols que les línies d’expressió del teu rostre es difuminin i aconseguir una millor definició de l’oval facial, posa’t en contacte amb els especialistes en estètica facial del Centre Mèdic Sant Martí. Després de dur a terme una avaluació personalitzada, t’assessoraran sobre les tècniques de rejoveniment facial que més s’adeqüen segons les característiques de la teva pell.

Una de les tècniques de tractament de xoc facial que més et poden ajudar és la Radiofreqüènciacombinada amb la Mesoteràpia virtual.

La radiofreqüència

La Radiofreqüència és una tècnica no invasivaindicada per a tots aquells que necessiteu reafirmar o remodelar el rostre. Consisteix en aplicar sobre la pell una sèrie d’ones electromagnètiques, mitjançant un moviment circular que generarà calor. Així s’activarà la microcirculació de la pell i s’augmentarà la producció de fibres d’elastina icol·lagen. Aquestes  es contrauran generant un efecte tensor en la pell. Veuràs la teva pell més llisa, amb una major densitat, elasticitat i fermesa, i això es tradueix amb una major lluminositat.Realment es produirà un efecte reafirmant que et sorprendrà.

Entre els beneficis de la radiofreqüència en podem destacar la suavitzacióde les arrugues i les línies d’expressió, l’efecte reafirmant, ladisminució de les borses dels ulls i les ulleres, i la remodelació del conegut doble mentó. Els seus efectes poden durar entre 7 mesos i 1 any després de finalitzar el tractament.

La Mesoteràpia Virtual

Pel que fa a la Mesoteràpia Virtual, és una tècnica indolora i segura que consisteix en introduir per mitjà de corrents de baixa intensitat, una sèrie de principis actius i/o cèl·lules mare. Aquestes milloraran les funcions vitals de les cèl·lules de la dermis i aconseguiran una hidratació profunda. Promouen la regeneració de la pell i endarrereixen l’aparició de les arrugues.

Amb l’aplicació de les correntsaugmentarà la permeabilitat de la pell, s’ obriran els porus i el principi actiu penetrarà fins a la dermis.S’aconseguiran els mateixos efectes que amb la mesoteràpia injectada però sense patir punxades ni efectes posteriors molestos.

És una tècnica ràpida i eficaç doncs els seus resultats són visiblesdesprés de cada sessió (efecte flash). Les arrugues, borses d’ulls i ulleres s’atenuen i la pell apareix amb més fermesa i en general, mostrarà un millor aspecte.

La combinació de la Radiofreqüència i la mesoteràpia virtual tindran una incidència en el to i la hidratació de la pell. La Radiofreqüència reafirma i redueix les línies d’expressió i la mesoteràpia virtual hidrata la pell en profunditat. Amb les dues podràs recuperar i definirl’oval facial, alleugerir les arrugues d’expressió, augmentar el to i la lluminositat de la pell.

Al Centre Mèdic Sant Martí disposem dels millors professionals i comptem amb equips d’última tecnologia.Contacta amb nosaltres si vols fer-te el diagnòstic del tipus de pell, si necessites més informació o si vols demanar cita.

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button