Píling Mèdic Químic

 

Píling Mèdic Químic

El píling mèdic és una de les tècniques de la medicina estètica mes utilitzada per millorar l’aspecte de la pell i per tractar l’envelliment cutani. Consisteix en l’aplicació, de forma controlada, d’un agent químic a la pell per eliminar les capes més externes de cèl·lules mortes aconseguint així una major oxigenació de la pell  i la seva posterior regeneració. És adequat pel tractament de pells envellides i per aquelles persones que busquen resultats visibles des de la primera sessió.

Malgrat el píling mèdic està indicat per a casos d’envelliment fisiològic i pel tractament de taques i acne, també és adequat per tal de mantenir una pell sana, llisa i suau. Tanmateix, millora l’aspecte de les taques (solars) de la pell, les cicatrius de l’acne i difumina les arrugues d’expressió. Per altra banda, redueix la profunditat de les arrugues, aconseguint un efecte tensor que perdura en el temps i un to cutani més uniforme.

És recomanable realitzar manteniments periòdics per prevenir les imperfeccions i impureses anteriorment esmentades. També és un tractament de preparació per a altres tractaments de rejoveniment facial.

El Píling Mèdic Químic un tractament ràpid de fer, poc invasiu, segur i efectiu que aconsegueix rejovenir la imatge atenuant els signes de l’edat. Depenent de la profunditat de l’elecció del píling podem fer pílings superficials ( per tractar arrugues fines, falta de lluminositat, per aconseguir una pell mes uniforme,.), mitjans ( per tractar arrugues mes marcades i taques) i profunds ( per tractar flaccides de la pell, taques molt pigmentades).

La millor època per fer-los es a partir de la tardor ( quan el sol es menys fort).

El tractament es fa a consulta i dura entre 30-40 min. El client pot sentir una lleugera sensació de picor que cedeix quan apliquem la mascareta calmant. La pell pot presentar un lleuger eritema que marxa a les 24-48h, després comença el procés de descamació que pot durar entre 4-6 dies depenent del tipus de píling que s’hagi realitzat.

 

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button