Micronutrició

La Micronutrició és una branca reconeguda de la Nutrició que estudia l’impacte dels micronutrients en la nostra salut. Actualment, els professionals de la Micronutrició estan en condicions de reconèixer les mancances que poden pertorbar el nostre benestar (estrès, cansament permanent, problemes de son, problemes de pell, problemes digestius, etc.).

Els micronutrients inclouen: les vitamines, els minerals, els oligoelements i els àcids grassos essencials. Una alimentació equilibrada, és a dir que contingui tots els grups alimentaris coneguts, com proteïnes, fibres, greixos, glúcids, ha d’incloure micronutrients.

Per exemple, amb les proteïnes, s’aporten aminoàcids, que participen en la síntesi de neuromediadors per obtenir una bona qualitat hormonal (dopamina, serotonina, etc.), i en la síntesi de teixits (pell, músculs, etc.). L’alimentació ha d’aportar certs aminoàcids, anomenats essencials (ja que el nostre cos no pot fabricar-los).

Les verdures i la fruita aporten vitamines A, C, E i minerals antioxidants (seleni, zinc, etc.), que protegeixen les nostres cèl·lules contra l’envelliment …

Les lleguminoses i els cereals integrals aporten vitamines del grup B, que participen en la regulació del sistema nerviós, del magnesi «anti-cansament» i de les fibres prebiòtiques per al confort intestinal.

Els olis vegetals i el peix «blau» aporten bones greixos, anomenades essencials, com els omega 3, que optimitzen la qualitat de les nostres cèl·lules per a una millor protecció cardiovascular …

 

 

Drenovance: Complex vegetal concentrat, associa 10 plantes conegudes per potenciar els processos d’eliminació natural: el cardillo que contribueix a la funció d’eliminació urinària normal, el freixe com a depuratiu estimulant l’eliminació de l’aigua i de les toxines.

 

 

 

  Lipo H +: Innovadora associació de micronutrients per a una millor gestió del metabolisme dels macronutrients:
– El Crom, que contribueix al manteniment d’una glicèmia normal.
– La Carnitina, la principal funció metabòlica és l’alliberament d’energia a partir dels àcids grassos.
– L’Extracte de mongeta blanca, que conté una glicoproteïna (la Faseolamina).
– El Nopal (fibres de cactus), d’interès en els programes de control de pes, redueix la gana i l’aportació calòrica.

Lipo F +: Amb un ingredient aprimant clínicament provat (Sinetrol®, compost de polifenols procedents de cítrics de la Mediterrània) associats amb carnitina, extractes de cafè  verd, de te verd, de zinc i de crom per una fórmula Inovance específica: crema les reserves de greix i millor utilització dels sucres, per a una acció reforçada de la pèrdua   de pes.

 

Serotone: El Triptòfan és el precursor de la serotonina, neuromediador de la serenitat i de la relaxació. Regula i assossega el nostre humor, el nostre somni i el conjunt de les       nostres pulsions. . Conté vitamina B3 i B6 per a un bon equilibri nerviós .. Amb el Zinc, contribueix a una funció cognitiva normal .. Dosificació d’acord amb la legislació: sense       risc de sobredosificació ni de crear costum.
Dynatone: La tirosina és un aminoàcid que participa en la síntesi de certs neurotransmissors com l’adrenalina i la dopamina, les quals es veuen implicades en qualsevol acte, en
el despertar i en la memorització .. La presència de totes les vitamines del grup B contribueix a un bon funcionament de l’equilibri nerviós .. No crea costum
Chromium plus: Complement alimentari a base de crom, vitamines B 1- B2-B3-B5-B8 i zinc. Per optimitzar la gestió dels sucres, per part de l’organisme, i afavorir així un correcte despesa energètica. Nova fórmula més concentrada en crom (125 mg / comprimit), per reactivar millor la seva pèrdua de pes.

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button