Mesoterapia corporal

La mesoteràpia és, segurament, el tractament més clàssic de la medicina estètica i per combatre la cel·lulitis, consisteix en la infiltració de substàncies homeòpatiques intradérmiques o subcutànies en petites dosis. Aquestes infiltracions és fan amb múltiples injeccions (amb l’ajut d’una “pistola”) a la zona a tractar.

Beneficis

Els beneficis de la mesoteràpia en la cel-lulitis són:

Activació de la circulació local millorant l’aport d’oxigen als teixits
Estimular la lipòlisi (destrucció de les cèl·lules que emmagatzemen el greix)
Reafirmació dels teixits.
La mesoteràpia ha de ser aplicada per personal sanitari especialitzat en la tècnica i sota supervisió mèdica, sota extremes condicions d’asèpsia (preparació de la pell a tractar amb antisèptic, guants estèrils i material sol ús).

Les complicacions no són freqüents i com a màxim ens pot aparèixer un picotejat post-injecció i en ocasions petits hematomes que desapareixen en el curs de pocs dies.

Les substàncies més emprades (Laboratoris Heel ) són:

• Aesusculus-Injeel
• Graphites-Injeel
• Lymphomiosot.
• Fucus Vesiculosus-Injeel

Tot i que el benefici de la mesoteràpia en la cel·lulitis ja el podem començar a notar amb les primeres sessions i el seu efecte és durador, aquest no és indefinit i podrem arribar a necessitar sessions de manteniment.

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button