Fotorejoveniment amb IPL

El fotorejoveniment facial ens permet recuperar la bellesa natural de la pell en diverses zones com el rostre, el coll o l’escot.

El procediment consisteix en aplicar un feix intens de llum d’ampli espectre dirigit a la dermis de forma controlada i programada, i que estimularà la formació de col·lagen i elastina. D’aquesta manera millorarà, de forma eficaç, la textura de la pell alhora que es recuperarà la seva lluminositat. També s’eliminaran imperfeccions com petites venes, enrogiments i taques cutànies.

La tècnica de rejoveniment amb IPL en general aportarà una millora del to, la pigmentació i un augment de la lluminositat a la teva pell.

L’aplicació de l’IPL és una tècnica no invasiva, indolora i ràpida. Està indicada per a persones amb qualsevol tipus de pell amb signes d’envelliment, pell malmesa per l’efecte de la radiació solar, amb taques o pigmentacions, petites venes o capil·lars, o pells madures que vulguin millorar en general la seva aparença.

Es tracta d’un procediment còmode, de curta durada i no requereix d’anestèsia i et permet incorporar-te a la seva rutina habitual.

Sessions necessàries del Fotorejoveniment amb IPL

Cada persona pot necessitar un nombre variable de sessions, però generalment són necessàries unes 4 o 5 sessions separades per unes 3 o 4 setmanes i caldrà fer alguna sessió de manteniment ( 1-2 sessions a l’any)

Efectes secundaris de la llum polsada intensa

A llarg termini, els efectes secundaris de l’aplicació de l’IPL són molt poc freqüents, i per això es considera un tractament molt segur. En certes ocasions, durant la primera sessió la zona tractada pot aparèixer enrogida o inflamada. Generalment aquests efectes desapareixeran per sí sols al cap d’uns dies.

Com a precaució principal, és important saber que 15 dies abans i després del tractament hem d’evitar l’exposició al sol i no sotmetre’ns al bronzejat amb raigs ultraviolats.

Si vol millorar l’elasticitat i la flàccides de la pell, reduir els porus oberts i  tenir una pell més sana i jove amb la tècnica de rejoveniment amb IPL, contacti amb els professionals del Centre Mèdic Sant Martí. Comptem amb un equip format i especialitzat, que li facilitaran tota la informació necessària sobre aquest procediment. Abans del tractament, realitzaran una avaluació personal i determinaran les característiques de cada cas en particular i determinaran si existeix algun tipus de contraindicació davant el tractament.

 

RESERVA LA TEVA SESSIÓ

,

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button