Medicina Estètica

Medicina Estètica

TOXINA BOTULÍNICA (BOTOX ®)

Elimina les arrugues d’expressió que el pas el temps deixa en el teu rostre. El Botox és l’eina més eficaç per aconseguir-ho amb uns resultats increïbles. De la mà dels professionals experts de Centre Mèdic Sant Martí podràs mostrar el teu millor cara. Vine a visitar-nos al nostre establiment a Terrassa i descobreix els nostres increïbles tractaments de Botox.

FOTOREJOVENIMENT AMB IPL

El fotorejoveniment facial amb IPL (Intense Pulsed Light o llum polsada intensa) ens permet recuperar la bellesa natural de la pell de la cara, coll o escot, millorant la seva salut i aspecte.

El procediment consisteix a aplicar un feix intens de llum d’ampli espectre a la dermis de forma controlada i programada per estimular la formació de col·lagen i elastina. Gràcies a aquests components s’aconsegueix millorar la textura i lluminositat de la pell. També s’eliminaran imperfeccions com petites venes, vermellors i taques cutànies. Els senyals de el pas de el temps també desapareixen aconseguint un aspecte més jove.

L’aplicació de l’IPL és una tècnica no invasiva, indolora i ràpida. Es tracta d’un procediment còmode per a qui el rep ja que es realitza a la mateixa consulta. És de curta durada i no requereix d’anestèsia. El pacient no necessita d’un temps de recuperació posterior a l’tractament, de manera que podrà incorporar de seguida a la seva rutina habitual.

Els resultats són de llarga durada i molt satisfactoris, i els efectes secundaris d’aquesta tècnica, si n’hi ha, són mínims

De manera general es recomanen unes 4 o 5 sessions separades per unes 3 o 4 setmanes entre si, però dependrà de factors com el tipus de pell o l’anomalia a corregir. La dosi de manteniment posterior serà d’una o dues sessions a l’any. Sempre és necessari que un especialista estableixi les necessitats de el tractament de manera personalitzada.

TRACTAMENT AMB ÀCID HIALURÒNIC DEL SOLC nasogenià

Les arrugues de l’solc nasogenià les trobem entre el nas i la boca i es fan més notòries amb l’edat. Això es deu que els teixits de la pell es van relaxant i a la pèrdua de tonicitat muscular.

Formen part de les conegudes línies d’expressió que solen donar un aspecte més envellit a la nostra pell i per això es busca la seva eliminació en els tractaments de bellesa.

L’àcid hialurònic és un dels recursos més efectius per tractar el solc nasogenià de manera fàcil i eficaç. És una substància que ja està en la nostra pell de manera natural i que pot ajudar a la desaparició de les arrugues promovent el correcte funcionament dels teixits i la hidratació.

En el solc nasogenià s’usa com filler per aconseguir reduir aquestes marques d’expressió aconseguint un aspecte rejovenit afavorint la creació de col·lagen que és el suport natural de la pell. S’aplica de manera fàcil i sense gairebé efectes secundaris.

AUGMENT DE LLAVIS

Una de les maneres d’embellir els trets de la nostra cara és realitzar un augment de llavis. Es pot obtenir un resultat natural destacant el seu perfil, corregint asimetries, afegint volum i realçant l’arc de Cupido.

Gràcies a l’àcid hialurònic es poden aconseguir els llavis que vols amb un tractament ambulatori i indolor que a més es manté durant molt de temps que no necessita recuperació. Aconseguiràs el rostre que vols de forma ràpida i eficaç.

TENSORES dèrmics (FILS TENSORS)

Si busques corregir la flacciditat de la pell de la cara i de coll fils tensors dèrmics proporcionen grans resultats. El tractament consisteix a introduir de forma subdèrmica uns fils de polidioxanona (PDO). Aquests fils són completament reabsorbibles i estimulen la producció de col·lagen i fibroblasts. El seu efecte tensor corregirà les arrugues profundes i superficials.

Podràs aconseguir els mateixos efectes d’un lífting, però sense cirurgia. Són perfectes per recuperar l’oval facial de manera fàcil i eficaç. I a més els seus resultats són molt duradors i poden durar de 12 a 18 mesos. Les seves grans aplicacions també es poden aconseguir en altres parts d’el cos com braços, cames, natges i ventre.

PEELING MÈDIC QUÍMIC

El peeling químic és un dels tractaments de bellesa més demandats per la seva eficàcia i la seva fàcil aplicació. Consisteix en l’aplicació de manera controlada d’una substància composta per elements que permeten realitzar una exfoliació profunda de la pell aconseguint eliminar les capes més externes i les cèl·lules mortes.

És molt eficaç per aconseguir rejovenir la pell de la cara reduint visiblement les arrugues. Millora també l’aspecte de l’acne, redueix les taques solars i és bona per a combatre les impureses de la pell deixant-la llisa, suau i lluminosa. És un tractament ràpid i eficaç en el qual es pot comprovar els resultats des de la primera aplicació. Depenent dels resultats que vulguem aconseguir es pot realitzar un peeling, superficial, mig o profund.

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button