Marcadors immunològics per al diagnòstic de covid-19

Marcadors immunològics per al diagnòstic de covid-19

Marcadors immunològics per al diagnòstic de covid-19

Amb la determinació dels anticossos podrem saber si hem passat la malaltia provocada pel coronavirus. Amb una senzilla extracció de sang podrem conèixer  la resposta immunitària de nostre organisme enfront de virus.

No es recomana el seu ús com a eina de diagnòstic agut.

Es basen en la detecció individual d’anticossos IgA, IgM o IgG ..

La secreció d’anticossos tipus Ig M i Ig A sol coincidir amb l’inici dels símptomes. La secreció d’anticossos tipus Ig G es produeix entre els dies 5 i 7 després de l’inici dels símptomes (de mitjana el valor màxim d’Ig G s’aconsegueix entre els dies 7-15).

Al Centre Mèdic Sant Marti disposem de la capacitat per fer aquestes determinacions.

En el moment actual encara  es desconeix  quin nivell de protecció enfront del coronavirus ofereixen els anticossos detectats i quant durarà aquesta immunitat.  En la resposta immunitària contra el coronavirus entren en acció també un altre tipus d’anticossos anomenats neutralitzants, així com cèl·lules immunitàries anomenades limfòcits. No se sap encara si la detecció dels anticossos IgM i IgG és indicativa d’una resposta immunitària eficaç.

 

RESERVA LA TEVA HORA

 

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button