Interpretació dels resultats de el test de serologia covid-19

Interpretació dels resultats de el test de serologia covid-19:


IgM(-) i IgG () : En principi, si el resultat és negatiu en tots dos casos, la persona no té ni ha tingut coronavirus.
IgM(+) i  IgG () : Si és IgM positiu i IgG negatiu, la infecció és recent. El nostre sistema de defensa està començant a combatre la infecció.
IgM(+)i IgG (+): Tenim anticossos de les dues classes, el que probablement indicaria que hem contret la infecció en les últimes setmanes.
IgM(-) IgG (+) i : En el cas d’IgM negatiu i IgG positiu es troba al final de la malaltia o ja l’ha passat.
Tots aquests resultats cal valorar-los en el context propi de cada pacient ( aquest escrit cal iterpretar-ho només com a orientatiu). Per exemple poden haver-hi situacions excepcionals com que el pacient estigui en periode d’incubació de la malaltia i encara l’organisme no hagi tingut temps per fer anticossos .
El més habitual és que amb el pas dels mesos o dels anys ho anticossos es debiliten fins a desaparèixer o deixar de ser eficaços, en el cas de la Covid19 encara es desconeix el temps que protegeixen els anticossos, ja que els estudis estan encara en curs.

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Call Now Button