Tècnica de l’elongació manual selectiva muscular

Tècnica de l’elongació manual selectiva muscular

Elongacio Manual Selectiva

Tècnica de l’elongació manual selectiva muscular

La tensió muscular no l’hem d’entendre només com una contractura de la musculatura sinó com el resultat de tensions excessives que afecten tant a les estructures anatòmiques (muscles, fàscies, lligaments, tendons…) com a les modificacions dels diferents eixos corporals amb la corresponent pèrdua de l’equilibri anatòmic.

Amb la tècnica de la elongació manual selectiva s’aconsegueix reduir la contractura muscular, s’alliberen adherències, es recupera la posició original del muscle (prèviament escurçat)  per finalment arribar a la reestructuració de la postura.

La tècnica de la elongació manual selectiva és un tractament estructurat aplicable a gairebé tots els muscles del cos però especialment a recuperar les tensions muscular de la cintura escapular (articulació de l’espatlla) donada la seva participació fonamental en la reestructuració corporal i la de la gran fàscia lumbar, com a participant en el manteniment de la postura erecta.

 

[hr style=”3″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

 

 

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies
Ir a la barra de herramientas