Aprimament

Aprimament

Tractaments reductors de volum. Dietes

Si el teu cos no t’agrada i penses que pateixes sobrepès, que necessites perdre els quilos que et sobren o bé remodelar la teva figura, trobaràs la solució al nostre centre, el Centre Mèdic Sant Martí a Terrassa.

Amb nosaltres aconseguiràs una reducció de la massa corporal i un aprimament generalitzat o més localitzat allà on ho necessitis. A través de dietes per aprimar o tractaments estètics t’ajudarem a millorar la teva salut i també la teva autoestima.

La pèrdua de pes especialment en persones que pateixen obesitat, pot fer disminuir el risc d’aparició de diverses malalties com les cardiopaties o la hipertensió.

Cal saber que la pèrdua de pes no és igual per a tots, i dependrà de diversos factors com l’edat, el pes inicial de la persona, o de si es tracta d’un home o una dona. Les persones grans perden pes de manera més lenta a les joves degut al seu metabolisme. De la mateixa manera, els homes perden més pes que les dones, i les persones amb més sobrepès també perden pes més ràpidament.

És per aquest motiu que disposem de diverses dietes per a aprimar, totalment personalitzades i controlades per un gran equip especialitzat. La dieta hipocalòrica és una dieta de baixa aportació calòrica destinada a controlar el teu pes. També disposem de dietes adaptades a diferents patologies i sempre portades a terme sota control mèdic.

Al Centre Mèdic Sant Martí també podràs gaudir de diversos tractaments estètics localitzats, destinats a perdre greix en zones concretes i a remodelar la figura.

Alguns com la cavitació són destinats a reduir el volum local, i altres com la pressoteràpia estimulen i milloren la circulació de retorn. Si el que vols és reduir els cúmuls de greix i la cel·lulitis, el teu tractament és la mesoteràpia i si necessites recuperar el to muscular, eliminar les zones flàccides i modelar el contorn del teu cos, decideix-te per l’electroestimulació. Aquests són només alguns del tractaments reductors que oferim i s’han de veure sempre com un complement a un pla nutricional saludable, que ens ajudaran a aconseguir la figura desitjada.

Val a dir que és important que les dietes i tractaments per aprimar vagin sempre acompanyats d’un estil de vida saludable, d’uns hàbits alimentaris i de comportament determinats. Aquests t’ajudaran no només a perdre pes, si no també a mantenir-te en el pes idoni per a tu.

Dietes
Tractaments

Aquest lloc web fa servir galetes per a que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies , premi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies