Free songs
Truca'ns: 937 314 172
En què et podem ajudar?

Podologia Esportiva

  Servei / Tractament:

   

  La pràctica esportiva en adults i infants s’acompanya sovint d’alteracions biomecàniques que cal de prevenir i localitzar de forma precoç mitjançant estudis biomecànics i exploracions completes.

  Les lesions més freqüents en esportistes són: fascitis plantar, periostitis tibial, tendinitis Aquil·lea, tendinitis dels peroneals, contractura cinteta iliotibial, pubàlgies , Inestabilitat crònica de turmell, talàlgies, escurçament d’isquiotibials o tríceps sural, sesamoïditis o dismetries.

  A partir de l’exploració i l’estudi biomecànic, es planteja un tractament ortopodològic que pot aplicar-se de forma única o acompanyat d’altres tractaments( fisioteràpia, osteopatia o infiltracions, enbenats neuromusculars).

  Després de l’estudi biomecànic podem diagnosticar les patologies que ocasionen dolor i impedeixen o limiten la pràctica d’esport. No ens centrem només en el dolor, sinó en la causa que el produeix. I no ens centrem només en el peu, sinó en l’aparell locomotor en el seu conjunt.

  Per això, els nostres tractaments ortopodològics són personalitzats i preventius, tan adults com infants que fan esport, els complementem amb tractaments de fisioteràpia i/o osteopatia.

  Detalls

  • Tipus servei: Podologia
  Back to Top

  Translation

  EspañolCatalà