Free songs
Truca'ns: 937 314 172
En què et podem ajudar?

Píling Mèdic Químic

La paraula píling vol dir “pelar”. El píling és un tractament mèdic on apliquem una substància sobre la pell per eliminar les cèl·lules mortes de les capes més externes i aconseguir-ne la renovació.

Servei / Tractament:

Píling Mèdic Químic

Aquesta tècnica mèdica aplica de forma controlada un àcid a la pell que aconsegueix eliminar les capes més externes de cèl·lules mortes i la seva regeneració. És adequat pel tractament de pells envellides i per aquelles persones que busquen resultats visibles des de la primera sessió.

Malgrat el píling mèdic està indicat per a casos d’envelliment fisiològic i pel tractament de taques i acne, també és adequat per tal de mantenir una pell sana, llisa i suau. Tanmateix, millora l’aspecte de les taques (solars) de la pell, les cicatrius de l’acne i difumina les arrugues d’expressió. Per altra banda, redueix la profunditat de les arrugues, aconseguim un efecte tensor que perdura en el temps i un to cutani més uniforme.

És recomanable realitzar manteniments periòdics per prevenir les imperfeccions i impureses anteriorment esmentades. També és un tractament de preparació per a altres tractaments de rejoveniment facial.

El Píling Mèdic Químic un tractament ràpid de fer, poc invasiu, segur i efectiu que aconsegueix rejovenir la imatge atenuant els signes de l’edat. Depenent de la profunditat de l’elecció del píling podem fer pílings superiors, mitjans i profunds.

 

Detalls:

  • Tipus servei: Medicina Estètica

Serveis Relacionats

Back to Top

Translation

EspañolCatalà