Free songs
Truca'ns: 937 314 172
En què et podem ajudar?

Peu diabètic

  Servei / Tractament:

  Els peus de les persones que pateixen diabetis són un punt diana d’alteracions que produeix la pròpia malaltia.

  A la nostra consulta disposem dels coneixements, infraestructura i aparatologia necessaris per tractar i tenir cura dels peus de les persones diabètiques.

  Tota persona diabètica s’inclou en un protocol on se li realitzen proves per fer una exploració clínica completa de l’estat del sistema nerviós responsable de la sensibilitat i mobilitat dels peus i la vasculariotzació. Aquestes proves ens donen un coneixement de l’estat d’afectació dels peus a causa de la diabetis. Aquesta afectació és lenta però quan es manifesta pot ser en fases avançades i no recuperables.

  Una bona exploració periòdica dels peus previndrà problemes a la llarga.

  El tractament de la pell i ungles dels peus diabètics ha de ser especialitzat i realitzat per un podòleg per evitar riscos.

  La valoració biomecànica és essencial per la recerca de punts de pressió a la planta del peu, alteracions articulars importància i per plantejar els tractaments adequats:

  • Neteja de callositats, durícies i quiropodia.
  • Confecció d’ortesis amb silicona professional per deformitats i evitar possibles aparicions d’ulceres: separadors interdigitals per callos, crestes silicones per dits en garra..
  • Plantilles especials per a peus diabètics amb materials especialitzats.
   ­

  sld-_0015_count

   

  Detalls

  • Tipus servei: Podologia
  Back to Top

  Translation

  EspañolCatalà