Free songs
Truca'ns: 937 314 172
En què et podem ajudar?

Infiltracions facials

  Servei / Tractament:

  Infiltracions facials (Mesoteràpia)

   

  Amb el pas del temps, i degut a diversos factors com l’exposició solar o els canvis hormonals entre d’altres, la pell va perdent la seva elasticitat. La Mesoteràpia facial és una tècnica recomanada per a recuperar els nutrients de la pell del rostre i combatre els efectes visibles de l’envelliment.

  Aquestprocediment consisteix en l’aplicació d’unes microinjeccions superficials de principis actius com antioxidants, vitamines, potenciadors del col·lagen i àcid hialurònic per tal de millorar la hidratació cel·lular. Aquests components hidratants i regeneradors,tindran diferents efectes sobre la pell que mostrarà un aspecte més jove i saludable.

  L’àcid hialurònic és un component natural de la pell que ajuda a mantenir el seu volum i elasticitat. Amb el pas del temps, els nivells d’àcid hialurònic disminueixen i la pell perd moltes de les seves propietats. És per això, que la injecció d’àcid hialurònic ajudarà també a que la pell torni a tenir una aparença més jove.

  Les infiltracions facials estan indicades per a persones amb la pell del rostre malmesa, amb petites arrugues, i que necessiten recuperar la seva lluminositat i textura. Aquestes microinjeccions superficials també poden aplicar-se al coll o la zona de l’escot, si aquests presenten signes propis de l’envelliment. Contacta amb el Centre Mèdic Sant Martí si necessites més informació.

  Mesoteràpia facial. Sessions necessàries

  El procediment d’aplicació de les injeccions facials pot durar uns quinze o vint minuts aproximadament. I generalment, són necessàries entre vuit i dotze sessions per aconseguir uns òptims resultats, amb una o dos setmanes entre sessió i sessió. El nombre de sessions dependrà de l’edat i tipus de pell del pacient.

  Després de l’aplicació, la pell es veurà radiant i descansada. Aquests resultats són de llarga durada i poden ser molt diferents d’un pacient a l’altre, depenent principalment del tipus de pell. La majoria, nota una milloria a partir de la segona o tercera sessió. D’altres en veuen els resultats desde la primera. En tots els casos, es recomanafer sessions de manteniment regulars que acostumen a dur-se a terme un parell de vegades a l’any.

  Efectes secundaris de la mesoteràpia

  Tot i que aquest tractament és indolor, és normal que amb l’aplicació de les microinjeccions sorgeixin molèsties. És per això que el procediment s’inicia amb l’aplicació d’un anestèsic tòpic.

  La mesoteràpia facial pot tenir efectes secundaris lleus, com hematomes, inflamació de la zona injectada o petits granets que desapareixeran en unes poques setmanes. Immediatament després de les injeccions, pot sorgir una sensació de cremor que desapareixerà molt ràpidament. Després del tractament es recomana no sotmetre a la pell a l’acció dels rajos solars.

  Si vols tornar a tenir una pell més jove i amb més vitalitat però encara tens dubtes, contacta amb el Centre Mèdic Sant Martí, i els nostres professionals resoldran els teus dubtes i et facilitaran tota la informació que necessitis.

  Detalls

  • Tipus servei: Estètica Facial i Corporal
  Back to Top

  Translation

  EspañolCatalà