Free songs
Truca'ns: 937 314 172
En què et podem ajudar?

Fotorejoveniment amb IPL

  Servei / Tractament:

  Fotorejoveniment amb IPL

  El fotorejoveniment facial ens permet recuperar la bellesa natural de la pell endiverses zones com el rostre, el coll o l’escot. Millorarem la seva salut i aparença, així com els signes visibles d’envelliment.

  Al Centre Mèdic Sant Martí t’oferim la tecnologia de fotorejoveniment amb IPL(Intense Pulsed Light o Llum Polsada Intensa). El procediment consisteix en aplicar un feix intens de llumd’ampli espectre dirigit a la dermis. És una tipologia de llum no abrasiva, que s’aplica de forma controlada i programada, i que estimularà la formació de col·lagen i elastina. D’aquesta manera millorarà, de forma eficaç, latextura de la pell alhora que es recuperarà la seva lluminositat. També s’eliminaranimperfeccions com petites venes, enrogiments i taques cutànies.La tècnica de rejoveniment amb IPLen general aportarà una millora del to, la pigmentació i un augment de la lluminositat a la teva pell.

  Beneficis del fotorejoveniment amb IPL

  Un dels principals beneficis d’aquesta tècnica, és que permet tractar una àmplia varietat de problemes o imperfeccions de la pell. El seu espectre és més ampli, fet que li dóna una major versatilitat per aconseguir una millora global de la pell.

  L’aplicació de l’IPL és una tècnica no invasiva,indolora i ràpida. Està indicada per a persones amb qualsevol tipus de pell amb signes d’envelliment, pellmalmesa per l’efecte de la radiació solar, amb taques o pigmentacions, petites venes o capil·lars, o pells madures que vulguin millorar en general la seva aparença.

  Es tracta d’un procediment còmode per a qui el rep doncs es realitza a la mateixa consulta. És de curta durada i no requereix d’anestèsia. El pacient no necessita d’un temps de recuperació posterior al tractament, de manera que podrà incorporar-se de seguida a la seva rutina habitual.

  Sessions necessàries del Fotorejoveniment amb IPL

  Cada persona pot necessitar un nombre variable de sessions, però generalment són necessàries unes 4 o 5 sessions separades per unes 3 o 4 setmanes o mesos. Dependrà del tipus de pell o l’anomalia a corregir, entre d’altres factors. Els resultats són de llarga durada i molt satisfactoris, i els efectes secundaris d’aquesta tècnica, si n’hi ha, són mínims. La dosi de manteniment posterior serà d’una o dues sessions a l’any.

  Efectes secundaris de la llum polsada intensa

  A llarg termini, els efectes secundaris de l’aplicació de l’IPL són molt poc freqüents, i per això es considera un tractament molt segur. En certes ocasions, durant la primera sessió la zona tractada pot aparèixer enrogida o inflamada. Generalment aquests efectes desapareixeran per sí sols al cap d’uns dies.També és possible que la pigmentació de la pell augmenti de forma temporal degut a la concentració de melanina. Si apareixen algunes petites taques, aquestes desapareixen després de vàries setmanes amb les successives aplicacions d’IPL.

  Com a precaució principal, és important saber que abans i després del tractament hem de limitar les estones d’exposició al sol i no sotmetre’ns al bronzejament amb raigs ultraviolats.

  Si vol millorar l’elasticitat i la flaccidesa de la pell, reduir els porus oberts i tenir una pell més sana i jove amb la tècnica de rejoveniment amb IPL, contacti amb els professionals del Centre Mèdic Sant Martí.Comptem amb un equip format i especialitzat, que li facilitaran tota la informació necessària sobre aquest procediment. Abans del tractament, realitzaran una avaluació personal i determinaran les característiques de cada cas en particular i determinaran si existeix algun tipus de contraindicació davant el tractament.

   

  Detalls

  • Tipus servei: Estètica Facial i Corporal
  Back to Top

  Translation

  EspañolCatalà