Free songs
Truca'ns: 937 314 172
En què et podem ajudar?

Cavitació

Tècnica innovadora de remodelació corporal. L’alternativa a la liposucció quirúrgica.

Servei / Tractament:

La Cavitació. Descobreix cóm perdre greix corporal localitzat

Si tens acumulacions de greix en zones molt localitzades i no saps com desfer-te’n, vine al nostre Centre Mèdic estètic a Terrassa, i et donarem la solució.

La cavitació és un tractament segur i efectiu si el que vols és eliminar la cel·lulitis, aconseguir una reducció del teu perímetre corporal i obtenir una remodelació de la teva figura.

No hem d’entendre la cavitació com a un tractament substitutiu d’uns bons hàbits alimentaris o d’una dieta de control de pes. És ben cert que ni les dietes ni la pràctica regular d’exercici faran que desapareguin els cúmuls de greix localitzats en parts molt concretes del nostre cos. Amb la cavitació podrem eliminar greix acumulat, ens desfarem de la molesta cel·lulitis i també obtindrem una millora en la pell.

Centre Mèdic Sant Martí. Què és La cavitació i cóm perdre el greix localitzat?

La cavitació consisteix en un tractament indolor, ràpid i segur. Es generen ones ultrasòniques que formaran petites bombolles, que són les que acabaran amb les cèl·lules de greix en zones molt localitzades del nostre cos. Es duu a terme amb un aparell amb el qual es realitzen moviments circulars, aconseguint la ruptura d’aquestes estructures de greix. Aquestes passaran a estat líquid i s’eliminaran del nostre cos a través del sistema limfàtic. El resultat es fa visible amb la reducció del volum corporal.

Aquest tractament produeix escalfor a nivell de la pell i estimularà la formació de col·làgen i de fibres elàstiques. Així previndrem la flaccidesa i la cel·lulitis, obtenint una pell més elàstica i tersa en la zona tractada.

El tractament consta de varies sessions d’entre 30 i 60 minuts. Generalment, es recomanen unes 10 sessions, tot i que dependrà de diversos factors com la magnitud del problema a tractar, i les característiques pròpies del pacient.

Mentre es fa un tractament de cavitació, es recomana seguir una dieta sana i equilibrada i practicar esport de manera regular. D’aquesta manera ajudarem a eliminar el greix acumulat i obtindrem millors resultats. Cal tenir en compte que la pèrdua de pes es troba vinculada als nostres hàbits durant la vida diària.

La cavitació no és recomanable en dones embarassades, o en cas de varius ja que augmenta la temperatura de la zona a tractar. Tampoc està indicada en cas de patir alguna malaltia greu com càncer, cardiopaties o malalties que afectin al sistema immunològic entre d’altres. Quan es tracta d’un cas amb un gran sobrepès, es recomana fer també una dieta d’aprimament ja que el teixit adipós augmenta en tots els nivells, i no només hi ha acumulacions de greix localitzat.

Si vols saber cóm perdre el greix abdominal, si la cavitació és el tractament perfecte per a tu o si encara tens alguns dubtes, pots posar-te en contacte amb els professionals del Centre Mèdic Sant Martí. L’equip d’especialistes et donarà tota la informació que necessitis sobre la cavitació.

.

sld-_0015_count

Detalls

  • Tipus servei: Aprimament

Serveis Relacionats

Back to Top

Translation

EspañolCatalà